St Peters Warehouse

St Peters Warehouse Renovation Warehouse interior renovation Warehouse interior renovation
Category
Renovations
About This Project

The Strauss House is a rare project in that it was a very deliberate under development of the site. The brief was to turn the existing warehouse building into a single residence with a focus on retaining the large open spaces that the client has fallen in love with. Our approach has been to accentuate this by creating double height voids which wrap around an internal courtyard. While a warehouse renovation is traditionally quite internally focused the opportunity was available to open up an internal courtyard to the adjacent park while also maintaining that warehouse feel.

Before you leave us...

If you would like to hear from us more just pop in your details below